top of page
Search

#motherhunger

Naised ja mehed kes on kasvanud ema näljas, see lugemine on teile. Allpool on video (inglise keeles) mis antud teemasid, fakte ja kogemuslugusid kajastab.


Nõukogude aeg on jätnud meie käitumismustritesse sügavad jäljed. Meil on täna see võimalus neid mustreid märgata ja parandada. Kui saame lapsevanemaks, siis on meie kohustus ja sügav kutse anda neile parim, mida nad väärivad ning mida me oskame edasi anda. Hari end, ava end!


Minu ema ja tema ema on need külmunud emotsioonidega ja eneseväljendusega kannatajad. See on karm fakt, aga tõde. Kusagil jookseb see piir, mil naised hakkasid lapsi kasvatama kellegi teise etteteatatud möödupuu järgi. Suruti ühiskondlikult alla iseenese tarkus ning toimetati üha külmemalt. Kui sinu ema ja vanaema olid soojad ja toetasid su emotsionaalset arengut hästi, siis naerata- oled õnnelik inimene!


>> Olla ema tähendab olla intuitiivne kasvataja, südamesooja hoidja, kaitsja ja elutarkuste kaasaandja. Olles ise tervik saame olla teise terve inimese maaletoojad :)


Siin on mu soovitused ja nopped allolevast videost ja vestlussaatest:

* 3 olulist tugisammast- hoolivus, kaitse, juhendamine

* pisilaps peab olema ema südame lähedal- kaitstud, hoitud, toidetud.

* nutval lapsel on mure ja sellega peab tegelema.

* kuni lapse iseseisvumiseni on soovituslik hoida last võimalikult lähedal, peagi hakkab ta iseseisvuma ja maailm rohkem kutsuma- aga laps on saanud toetatud ja emotsionaalse kindlustunde.

* tütardel on alati oma ema tarvis! Nõu ja tuge, emotsionaalselt ja intuitiivselt juhilt.


Video ja pikem vestlus:




" The mother is the first teacher of the child. The message she gives that child, that child gives to the world. "
" I am a parent. I ask nothing from you for me. I pray only that in your mercy you would grant my children their needs. May their lives be long and healthy. May they achieve all they dream of. May they always live in a world that is free. May they be who they were born to be. And may they know to their last day that they were deeply loved by me.

Recent Posts

See All

Väärtused

Leiame koos sinu väärtused, mille eest seisad. Mis on sinu jaoks elus oluline? Milline inimene sa tahad olla? Mis aitab sul suuri otsuseid

Olla ema...

... on kõik. Ajad muutuvad, traditsioonid tekivad ja kaovad. On unistused, soovid, lootused ja kingitused. Olen ääretult tänulik, et minule on usaldatud see roll- olla ema. Meil siin Eestis on palju-p

Enesekindel laps

Uue kooliaasta nimel. Palju tarkust, uudishimu ja vabat mõtet! Meie oleme eeskujuks, ennekõike. Soovitan vaadata pikemat videot, mis avardab ühte teooriat... Inglise keeles. Link videole: https://you

bottom of page